Avaa päävalikko
Puhtauden puolesta
  • LTQ-Partners Oy
  • Sorvaajankatu 15
  • 00880 Helsinki
  • Puhelin 020 741 7150
  • Fax 020 741 7159
  • Y-tunnus 1890287-0

LTQ-Partners Oy on mukana kehittämässä puhtausalan julkikuvaa, lisäämässä puhtausalan vetovoimaisuutta ja edistämässä alalla toimivien työtyytyväisyyttä

15.12.2015

Kutsumuksellinen puhtausala -hankkeen tiedotustilaisuus pidettiin Taitotalolla 7.12.2015. Päivä oli myös valtakunnallinen Puhtauspäivä, jonka teemana oli ”Kiitä siivoojaa”.

Tilaisuudessa julkistettiin manifesti, jonka myös LTQ-Partners on allekirjoittanut ja siihen sitoutunut.

Kohti kutsumuksellista puhtausalaa manifesti

Siivoojien ja puhtausalan esimiesten parissa tehty tutkimus osoittaa, että kyky kehittää omaa työtä, itsenäinen toiminta ja sitä tukeva lähiesimiestyö ovat työn mielekkyyden kannalta tärkeimpiä asioita. Nämä samat elementit ovat myös keskeisessä roolissa nk. Uudessa työssä, joka korostaa osaajien itseohjautuvuutta, valmentavaa otetta esimiestyössä, organisaatioiden jatkuvaa uusiutumista ja visionääristä johtajuutta.

Me allekirjoittaneet haluamme lähteä uudistamaan puhtausalaa ja harpata uuden työn edelläkävijöiksi Suomessa.
Haluamme kokeilla ja kehittää uusia toimintamalleja, jotka vahvistavat siivoojan itseohjautuvuutta, tekemisen mielekkyyttä ja tehokkuutta.
Haluamme tehdä puhtausalasta valmentavan esimiestyön pioneerin.
Me uskomme, että antamalla siivoojalle enemmän tilaa hoitaa oma työnsä itsenäisemmin, lisäämme työtyytyväisyyttä, asiakastyytyväisyyttä, toiminnan tehokkuutta ja organisaatiomme uusiutumiskykyä.