Avaa päävalikko
Puhtauden puolesta
  • LTQ-Partners Oy
  • Sorvaajankatu 15
  • 00880 Helsinki
  • Puhelin 020 741 7150
  • Fax 020 741 7159
  • Y-tunnus 1890287-0

LTQ-Partners Oy panostaa henkilökuntansa työhyvinvointiin ja ympäristöosaamiseen

7.9.2015

LTQ-Partners Oy:n markkinointipäällikkö Ritva Kyynäräinen on suorittanut työhyvinvointipäällikön tutkinnon ja valmistunut viime vuoden lopulla työhyvinvointipäälliköksi.

LTQ-Partners Oy:n palveluesimies Sanna Salonen on suorittanut ympäristöhuollon ammattitutkinnon kiinteistöjen ja teollisuuden ympäristöpalveluiden osaamisalalla ja valmistunut koulutuksesta toukokuussa. Sanna Salonen toimii yrityksen ympäristövastaavana.

Sannan haastattelu lehdistötiedotteeseen:

Uutta osaamista työhön ympäristöhuollon ammattitutkinnosta
Sanna Salonen on vankka siivousalan monipuolinen tekijä, joka opiskeli ensin ekoneuvojaksi, mutta huomasi janoavansa vielä lisätietoja ympäristöasioista. Salonen suoritti Edupolissa myös ympäristöhuollon ammattitutkinnon. Opinnot etenivät tuttuun rivakkaan tahtiin, kuten työtehtävätkin ovat aina hoituneet.
– Olen saanut asiakkaiden ympäristöhuollossa merkittävän roolin koulutuksen kautta ja myös työnantajani toiminta on vahvistunut ympäristöhuollossa. Toimin nykyisin LTQ-Partnersin ympäristövastaavana. Työskentelen suuren teollisuusasiakkaan tiloissa, joten ympäristöosaamiselleni on tarvetta ja kysyntää, pohtii Salonen.

Ympäristöhuollon ammattitutkinnon opinnot sisältävät muun muassa jätehuoltoa ja kierrätystä, ympäristöneuvontaa, ympäristönsuojelua, asiakaspalvelua ja työsuojelua. Sanna suoritti koko tutkinnon ja kaikki kehittämistehtävät työnsä ohella. Moni koulutuksessa opittu asia ja suoritettu tehtävä siirtyi saman tien työhön ja asiakkaan hyödyksi.
– Olen oppinut hyvään ajankäyttöön ja teen opiskeltavat asiat työpaikan ja asiakkaan hyödyksi. Esimerkiksi asiakkaallamme oli tarvetta kierrätyssuunnitelmalle, joten tein sen ja lisäksi pidin ympäristöneuvonnan. Samalla suoritin myös tutkinnon, kertoo Salonen.

Lähipäivät pidettiin noin kerran kuukaudessa Edupolin Vantaan toimipisteessä ja loput opinnot tehtiin omassa työssä.

Ympäristötiedon tarve on joka alalla ja paikassa, myös siivousalalla. Salonen on tyytyväinen koulutukseen ja pitää tutkintotodistusta tärkeänä osoituksena osaamisestaan ympäristöasioissa. Osaavat ihmiset ovat yrityksen ja asiakkaiden valtti.