Avaa päävalikko
Puhtauden puolesta
  • LTQ-Partners Oy
  • Sorvaajankatu 15
  • 00880 Helsinki
  • Puhelin 020 741 7150
  • Fax 020 741 7159
  • Y-tunnus 1890287-0

LTQ-Partners Oy:n uudet oppisopimuskoulutuksesta valmistuneet

24.5.2016

Vuoden aikana yksitoista LTQ-Partners Oy:n siivouspalveluiden työntekijää on valmistunut toimitilahuoltajiksi Edupolin oppisopimuskoulutuksesta.

Toimitilahuoltajatutkintoon sisältyy seitsemän eri tutkinnon osaa, jotka opiskelijat ovat suorittaneet näyttöinä tutkintotilaisuuksissa. Koulutuksen käyneet ovat myös opiskelleet ja oppineet suomen kieltä koulutuksen aikana.

Päättäjäistilaisuus, jossa tällä kerralla jaettiin todistukset kuudelle LTQlaiselle, pidettiin Edupolin tiloissa 18.5.2016. Päätöstilaisuuden todistusten jaon ja kukituksen suorittivat opettajat Arnevi Laukkanen ja Päivi Virmanen.

Työpaikkaohjaajana LTQ:n opiskelijoille on toiminut LTQ:n palveluesimies Sanna Salonen ja tukea opinnoissaan opiskelijat ovat saaneet LTQ:n kouluttajalta Aulikki Vaskolta.

Jokainen valmistunut on todella kiitollinen valmistumisestaan ja saamastaan tilaisuudesta opiskella työn ohessa, jota todentaa saamamme kiitos Richard Tettehiltä, joka on yksi valmistuneista:

Hyvä LTQ-Partners Oy:n johto,

Koko kiinteistöpalveluiden perustutkinnosta valmistuneen ryhmän puolesta haluan kiittää kaikesta siitä tuesta, jota olemme saaneet koko koulutuksemme aikana.

On todella hienoa työskennellä positiivisessa yhteisössänne. Myös johtamistapanne on suuri mahdollisuus jokaiselle meistä.

Sanna! Kiitos siitä, että olet esimiehemme. Et ole pelkästään esimies vaan myös inspiraation lähde. Työpaikkamme tunnelma on kuin kuuluisimme suureen perheeseen. Tästä kiitos kuuluu Sinulle!

Kiitoksemme LTQ-Partnersin johdolle!

Lue tiedote tästä.