Haemme nyt työnjohtajia sekä nokkamiehiä ja -naisia

Logistiikka- ja työmaapalvelut pääkaupunkiseudulla

Haemme nyt osaavia ja ahkeria

TYÖNJOHTAJIA SEKÄ NOKKAMIEHIÄ JA -NAISIA

logistiikka- ja työmaapalveluillemme

 

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu logistiikkatyön johtaminen ja organisointi rakennustyömaalla. Työnjohtaja vastaa haalauksista, raivauksista, jätehuollosta, siivouksesta ja materiaalitoimituksista sekä muista työmaalogistiikkaan kuuluvista tehtävistä. Työhön sisältyy mahdollisesti myös yötöitä.

Nokkamiehen tehtävään toivomme pienten kurottajien, Kramerin ja nostureiden ajotaitoa. Nokkamies vastaa rakennustyömaalla omasta osa-alueestaan ja sen työntekijöistä sekä työmaalle tulevien materiaalitoimituksien organisoinnista ja piha-alueiden ja varastoalueiden ylläpidosta. Työhön sisältyy mahdollisesti myös yötöitä.

 

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työyhteisössä
  • Rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Avoimen, joustavan ja positiivisen työyhteisön

 

Toivomme sinulta

  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä rakennustyömaalla
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Etuna pienten kurottajien, Kramerin ja nostureiden ajotaito
  • Tieturva 1 -korttia
  • Positiivista asennetta
  • Tarmokkuutta ja ahkeruutta
  • Joustavuutta työaikojen suhteen

 

Tietoa meistä

Vuonna 2004 perustettu LTQ-Partners Oy tuottaa räätälöityjä siivous-, teollisuus- ja työmaapalvelupaketteja yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla. LTQ-Partners työllistää päivittäin 200 koulutettua ammattiosaajaa, toimihenkilöitä yrityksessämme on 16 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli 10,1 M€.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä projektipäällikkö Jonne Pasaselta puh. 050 911 3645.

Aloitus sopimuksen mukaan.

 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen johanna.mantykoski@ltq.fi. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta osaamisestasi ja mahdollisista työhön liittyvistä erityistaidoistasi (esim. EA1, koneajotaito, Tieturva 1..)