Tule meille töihin!

Haemme nyt tunnollisia ja ahkeria

SIISTIJÖITÄ

Siivouspalveluumme

 

Tuotamme monipuolisia siivouspalveluita toimisto-, porras- ja teollisuuskohteisiin asiakkaillemme.  Valttikorttejamme palveluntuotannossa ovat palvelun ketteryys, joustavuus ja asiakkaan arvostaminen. LTQ-Partners Oy on kasvanut tasaisen maltillisesti viime vuosina keskisuureksi palveluliikkeeksi ja kaipaamme nyt lisää osaavia ja ahkeria tekijöitä siivouspalveluumme.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työyhteisössä
  • Työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan
  • Avoimen, kannustavan ja positiivisen työyhteisön

Toivomme sinulta

  • Positiivista asennetta
  • Tarmokkuutta ja ahkeruutta

Toivomme aikaisempaa kokemusta siistijän työstä, mutta intoa ja halua oppia löytyy, niin perehdytämme tehtäviin, jos aikaisempaa kokemusta ei ole.

Työn ohessa on mahdollista suorittaa myös ammatillinen tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

 

Tietoa meistä

Vuonna 2004 perustettu LTQ-Partners Oy tuottaa räätälöityjä siivous-, teollisuus- ja työmaapalvelupaketteja yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla. LTQ-Partners työllistää päivittäin 180 koulutettua ammattiosaajaa, toimihenkilöitä yrityksessämme on 16 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2016 oli 9,4 M€. Olemme pölynhallinnan edelläkävijä ja ymmärrämme toimintaympäristön puhtauden tärkeyden. Teemme työympäristöstä turvallisen, terveellisen ja edustavan. Tarjoamme luotettavan, ketterän ja tehokkaan palvelun vaivattomasti ja räätälöidysti.

Katso mitä muut työntekijämme ovat sanoneet meistä: https://www.youtube.com/watch?v=8mqTkA0HgZM

 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen johanna.mantykoski@ltq.fi