Siivouspalvelut

Pidämme toimitilat puhtaina, toimivina ja edustavina. Huolehdimme toimistotilojen, kuten pääkonttorien ja erityyppisten edustustilojen sekä asunto-osakeyhtiöiden yleisistä tiloista kuten porraskäytävien siivouksesta. Teemme sopimussiivousta, kausittaisia erikoissiivouksia sekä muita lisä- ja oheispalveluita tarpeenne mukaan.

Olemme ottaneet asiaksemme siivouspalveluiden tuottamisen ketterästi, joustavasti ja lupauksista kiinni pitäen. Palvelumme ovat Green Card -sertifioituja, jotka myöntää Inspecta Sertifiointi Oy.

LTQ-Partnersin palvelun monipuolisuus, sujuvuus ja joustava asioiden hoito vapauttavat minut pääkonttorimme siivoushuolista. Meillä on yhteistyökumppanina ammattitaitoinen hovihankkija.

Marjo Laurinen, Toimitilapäällikkö Lemminkäinen Oyj

Teollisuuspalvelut

Puhtaus parantaa tuotanto- ja varastotilojen tuottavuutta sekä henkilöstön hyvinvointia. Toimiva laitteisto, laadukas sisäilma sekä tapaturmien ennaltaehkäisy mahdollistavat sujuvan työnteon. Meidän kauttamme hoituvat teollisuustilojen ylläpitosiivous ja erikoistyöt pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi ylärakenteiden, tuotantokoneiden ja trukkien puhdistus sekä työskentely laboratorioiden kaltaisissa vaativissa tiloissa.

Palvelumme ovat Green Card -sertifioituja, jotka myöntää Inspecta Sertifiointi Oy.

LTQ-Partnersilla on hyvin palveluhenkinen ja perinteisestä mallista poikkeava lähestymistapa siivousalalla. Arvostan LTQ-Partnersin ammattitaitoista otetta ja halua hoitaa asiat viimeisen päälle. Työntekijät ovat erittäin ahkeria. Tiimi on joustava niin pienissä kuin isoissakin muutoksissa. Suosittelen LTQ-Partnersia lämpimästi siivouspalvelun monipuoliseksi yhteistyökumppaniksi.

Juha-Matti Kyntäjä, Kiinteistöpäällikkö Kesko Oyj

Logistiikka- ja työmaapalvelut

Työmaapalvelumme kautta työmaalla logistiikka pelaa, työturvallisuus on kohdillaan ja kulkeminen on esteetöntä. Olemme pölynhallinnan asiantuntija ja teemme muun muassa loppusiivouksia ja muita erikoistöitä työmaan tarpeiden mukaan. Palvelumme ovat Green Card -sertifioituja, jotka myöntää Inspecta Sertifiointi Oy.

Tutustu referensseihimme täältä.

LTQ:n kehittämä digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmä RaksaInfo tukee työkaluna logistiikkapalveluita työmaalla.

LTQ-Partnersin työmaapalvelut ovat hoitaneet Pasilan työmaallamme logistiikan, rakennussiivouksen, pölynhallinnan ja perehdytyksen. Yhteistyöstä on ollut merkittävä apu Firalle, kun työnjohto on voinut huoletta keskittyä omiin tehtäviinsä. LTQ:n tarjoama logistiikan ajanvarausjärjestelmä on toimiva ja se on helpottanut kustannusten kohdistamista töiden tilaajalle. Sisävalmistusvaiheen pölyttömyyden ylläpito on tehostunut asianmukaisella pölynhallintakalustolla sekä asiantuntevalla pölynhallintasuunnitelmalla ja toteutuksella.Kaikki LTQ:n työntekijät ovat ajan tasalla rakennustyömaan vaatimustasosta niin turvallisuuden kuin puhtaudenkin puolesta. Voin lämpimästi suositella LTQ-Partners Oy:tä asiantuntevaksi yhteistyökumppaniksi.

Pekka Kavén, Vastaava mestari Fira Oy

SRV:n Yliopistonkatu 4:n työmaa saa kiitosta puhtaudestaan niin tilaajalta kuin ulkopuoliselta auditoijaltakin. Työmaan puhtaudesta voin kiittää LTQ-Partnersin osaavia työntekijöitä, jotka työskentelevät jo neljännellä vetämälläni työmaalla. LTQ:n puhtauden ja pölynhallinta erottautuu kilpailijoistaan työmaan asiantuntevalla hoidolla. Yhteistyö sujuu hyvin. Työntekijöiden oikea-aikainen resursointi, koko väen hyvä ammattitaito sekä oma huollettu pölynhallintakalusto tuottavat siistin työmaan, joka on myös turvallinen ja tehokas.

Kaj Grönroos, Työmaapäällikkö SRV Rakennus Oy

Kansallisarkiston ja LTQ:n hyvä yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia. LTQ:n erikoispalvelut ovat suorittaneet tiloissamme muun muassa tutkijasalien lattioiden peruspesuja ja vahauksia, ruokalan keittiön peruspesuja, konservoinnin puhdistuksia ja vanhan tutkijasalin yläparven tuomiokirjojen sekä hyllyjen puhdistuksia. Voin suositella LTQ:ta yhteistyökumppaniksi palveluhenkisyyden sekä nopean, tehokkaan ja sujuvan työskentelyn ansiosta.

Arimo Manninen, Toimitilapäällikkö Kansallisarkisto

Olkaa yhteydessä

Vastaamme teille mahdollisimman pian.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.